Over mij en mijn blog

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Wat wil je allemaal van mij weten?
Wie ik ben; Wat ik doe; Waarom ik dit blog ben begonnen?

Wie, wat waarom
Ik ben Marion en ben het gezicht van Mam is de hort op. Een blog voor ondernemende vrouwen die er af en toe helemaal uit willen, zonder dat hun hele budget daaraan op gaat.

Het idee om dit blog te beginnen is ontstaan tijdens het jaarlijkse “weekend weg” met mijn beste vriendin. Dan gingen we op zoek naar een goed hotel voor niet te veel geld; reisden we op het moment dat er kortingsacties waren voor de trein en ook onze activiteiten hadden een budget karakter. Kortom simpel weg voor niet teveel. Zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Waar komt de hort op gaan vandaan?
Waarschijnlijk ken je het spreekwoord “aan de boemel gaan”. Een vergelijkbare uitdrukking is “de hort op gaan”, wat eropuit gaan betekent; uitgaan om iets leuks te gaan doen. Dat is nou precies waarover ik blog op Mam is de hort op. Over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog meer.

Wat kun je op mijn blog verwachten
Op Mam is de hort op verschijnt twee keer per week; meestal op maandag en vrijdag een blogpost en tussentijds op Facebook een actuele aanbieding of leuke tip die ik “opeens” voorbij zie komen en waarvan ik vind dat ik die moet delen.

Wil je niets missen? Volg Mam is de hort op dan op Facebook of Twitter zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van  nieuwe tips en tricks. Door de Facebook pagina te liken en te delen zorg je ervoor dat er misschien nog meer mensen enthousiast worden.

Advertenties