Samenwerken

Twee keer per week, meestal op maandag en vrijdag verschijnt er op Mam is de hort op een blogpost over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog meer. Daarnaast ben ik actief op Facebook en Twitter. 

Ook op het gebied van samenwerken heb ik wel wat te bieden. Samen bereik je namelijk meer en kom je verder. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

Samenwerken met jou/u
Wil je dat ik een review schrijf over een bepaald product, een hotelverblijf, een bezoek aan een restaurant of een leuke activiteit? Daar ben ik altijd voor in. Vraag mij gerust of ik een een hotel wil testen, een eetgelegenheid wil uitproberen of een evenement wil bezoeken om er vervolgens een stukje  over te schrijven. En mocht ik niet zo gecharmeerd zijn van een bepaald artikel, verblijf of wat ik op mijn bord gepresenteerd krijg dan zal ik eerlijk zijn,  maar het nooit in het openbaar afkraken.

Ook zal ik altijd in mijn blog vermelden als het om een gesponsord artikel of om een samenwerking gaat.

Samenwerken met mij
Ondanks dat ik een neus heb voor voordelige uitjes en veel informatie heb verzameld hoe je simpel weg kunt voor niet teveel, weet ik natuurlijk niet alles. Vandaar dat ik het ook leuk vind om met anderen samen te werken.

Dus ga jij zelf ook graag de hort op. Ken je een leuk adresje om (voordelig) te eten, of een “geheime plaats” in de stad waar je voor niet teveel geld je auto kunt parkeren? Of heb je een tip of tric die helemaal past in het motto: simpel weg voor niet teveel en wil je jouw ideeën met mij delen?  Misschien kun je gastblogger worden.

Ik kan jou daarvoor niet betalen maar het is een kleine moeite om jou en je blog in het zonnetje te zetten op Mam is de hort op.

Neem contact met mij op
Lijkt dit je wat en wil je met mij samenwerken? Stuur dan een mail naar marionstam25@gmail.com. Want samen bereiken wij meer ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan!

Statistieken
Statistieken over recente bezoekersaantallen op WordPress, Facebook en Twitter zijn op aanvraag beschikbaar.

 

 

Advertenties